Hallo, ik ben Tineke en welkom op mijn webshop My Yoga Favourites. Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met yoga en ben er achtergekomen dat yoga veel meer is dan alleen ontspanning en dat het zeker niet zweverig is. Elke dag ondervind ik de positieve veranderingen in mijn lichaam zoals meer energie, een goeie ademhaling en ik heb meer kracht in mijn hele lichaam gekregen. Maar nu over My Yoga Favourites, dit is mijn kleine webshop waar je yoga lifestyle producten op vindt. Denk hierbij aan producten zoals yogakleding, yogamatten, handdoeken, thee, lichaamsverzorging en nog veel meer.

 

Creativiteit is ook iets wat niet mag ontbreken op deze webshop en dit heeft zich vertaalt in Veerkracht. 

 

 Veerkracht

 

Iedereen bezit een stukje veerkracht en voor iedereen is die veerkracht anders.

Mijn Veerkracht is onder andere om te kunnen laveren en mee te bewegen in deze tijd, creativiteit en  in kansen en in mogelijkheden zien. Je vrij voelen zo vrij als een Veer je word door de wind gedragen.

Veerkracht zijn veren die gemaakt worden van katoen of wol en je kan de veer heel mooi als decoratieve eyecatcher ophangen in je huis bijvoorbeeld aan een mooie tak.

 

Veren hebben ook mooie betekenissen, zo staat bijvoorbeeld een blauwe veer voor kalmerende en vredige energie. Een veer cadeau geven kan symbolisch staan voor iemand die misschien net even wat meer veerkracht kan gebruiken. De veer herinnert je er aan dat je mag zijn wie je bent het is jouw VEERKRACHT. Ik maak ook geboorte veren en borduur de naam van het kindje op een stukje stof die aan de veer komt te hangen. Is veerkracht iets voor jou dan kun je de veren al bewonderen in de etalage van de mooie yoga studio Oneness op de Sint Oldolphisteeg 10A in Harlingen

 

   Als we weer mogen deelnemen aan al die leuke fairs en markten die Friesland te bieden heeft ga je me zeker eens tegenkomen, wil je weten waar ik sta kijk dan op de agenda. Veel producten die je vind op mijn webshop zijn biologische, ecologische eerlijke producten. Merken zoals Urban Goddes, BlooM yogatassen, Or tea sluiten feilloos aan op jouw yoga lifestyle. Ik wens je veel plezier met het bezoeken van mijn webshop. 

 

                     Enjoy!! Tineke Sijbesma